Wednesday, 10 August 2011

iKLan gangster lawak siyot !! tengok3


*pergghh sakitt perot bhai aku gelakk !! xtahan  !!

kucing3 !! comelnyerw !


*sleep time :)


 

 *fight2 !!





*run devil run..run..run..




*guitar ku ..

this cat same as my cat yg dah mati tuh .. rindu sesangat kat dye :(


misha2 .. aper kao buat tuhh ?


          *aq xtau lah aper kucing aku buat kt dlm pasu nyh ..


*hmm x puas aty agy .. g lah tgk dekat2 ..


*cizz x gune .. dye pi makan ikan bilis yg aku buang kat dalam pasu tuh !


*gempakk .. kucing aku usha slack tak puass aty .. nice pose bebeh !



Tuesday, 9 August 2011

tak sabar rase ..

       tak sabo rsenyer nk raye .. lgy 20 hari nak raye pon aku dah nyanyi lgu raye .. sonok lahh .. bju raye aku dah tempah .. warne kelabu .. cantik tau .. mak aku yg pilih .. lgy satu warne pink,hijau, and biru .. kasut raye pon aku dah beli .. kasut tumit tnggi .. org rendah kene lah pkai yg tinggi2 .. kasut aku warne itam .. belakang kasut ade zip .. aku suke .. mak aku yg pilih .. kalao aku pilih gerenti kasut cm org tue .. tu je kot nk citer ?


     haha .. raye thn nih aku raye kat kl jer .. dah bertahun aku rindu suasane kmpung .. aku dah sememangnyer budak kmpung mmg tak suke akan bandar .. kmpung aku kat perak.. belakang sawah padi .. sungai ponn jalan kaki dah sampai .. kalau kat kl bukak pintu nmpk klcc .. borink .. jln siket ade kubur sakai .. naik bulu rome aku ... kalau dok kl menghadap lah klcc tu sepnjg hari .. pas2 dak kl pon sakai .. suke carik pasal ngn aku .. tau lah aku legend ~ kmpung gempak .. boleyh lawan meriam buluh hihihi .. pas2 main ngn lembu pagi raye tuh .. mandi kat perigi.. pehh sejukk~ then, dengar takbir raye .. syahdu brader !

Count On Me - Bruno Mars


 lgu ni best ~ khas untuk sahabat aku .. ni lgu friendship ..
usha lyrics kalo rajin

Monday, 8 August 2011

comel takk ? aku mse kecik2 dolu ..


* mse ni kat langkawi .. main kereta racing .. korng ade ker? (tengah korek idong)



*jgn gelakk.. ni aku mse kecik2 mmg suke main patung ultraman ungu..


*posing maut babe !


*baru abeh bce doa ...


*see that lips bebeh ! #angelina jolie


*istanaku .. dah roboh pon aku pijak ..


* ouh .. tgh main kapal terbang..


* tak sempat senyum daa ...

..........

He : How do you spell love ?
Me : I don't spell it , i feel it

* I keep busy wif things to do, but evertime I paused, i still think of you ..y ?

Sunday, 7 August 2011

lelaki :)

 
 
♥Lelaki yg Baek :  yg boleh bimbing wanita ke jalanNYA

♥Lelaki yg Comel : yg berpakaian baju Melayu dan menuju ke masjid

♥Lelaki yg Sweet : yg selalu bercakap dgn nada yg rendah

♥Lelaki yg Romantik : yg menghadiahkan sebuah D0A setiap hari

♥Lelaki yg Charming : yg mengingatkan si dia ttg ALLAH DAN RASUL
*dye seorang yg baik,comel,sweet,charming..berkemungkinan romantik..
f- few
r- relations
i- in
e- earth
n- never
d- die
*relationship in earth never die



Thursday, 4 August 2011

hot laa ?

      ade orang tu (form 3) bajet hott dohh .. senanyer xder lah bgos mne ponn .. belajar pon ala kadar je .. aku tengok an ramai like status dye kat Facebook .. bukan sebab org suke sttus dye tpi sebab dye pakse org tu like .. hayoyoyo ! ~ sedar diri lah brader ..


       pernah sekali tuh .. ade plakk dye nk rmpas2 aku 'punyer' pulakk .. ayo ! nak bersayang menyayang ngn aku punyer xpayahh lah kat public dohh .. (senanyer jelez arr gak) .. dari muka nmpk suci .. penat jer aku buat baik ngn dye .. yang 'budak' tu pulakk boleh plak layan minah NI baik2 .. mmg aku kena heart attack lahh an ? hatoyai ... 

      geram aku tahap giler mse tuh .. menyirap darah aku bce komen sayang menyayang dorng tuh .. pompuan tuh cakap "luv you sayang" .. dey tambi luv you konon .. aku pon x pernah pnggil aku punyer ^sayang^ .. kau lakk ngade2 nk pnggil .. innadey !

Wednesday, 3 August 2011

tengok ajela..



 *aku nak baby nih .. tapi mak aku tak kasi beli !!!



 * aku xtahu lah hantu ni dari filem aper..



*gmbo ny aku kebas dari youtube (:




*okayy .. agak mahal jugak harga *scary doll* nyh ..



*bg org lain..makhluk nyh xderlah seram mane.. tp xtao asal smpai skang aku tkot badut



*nyampah aku tengok muka makhluk nih !!! rse nak tumbuk



*mak tolong kite..tengkuk kite patah !!



*aper pndang2 ?? nak kena ?



*mmg dah jadi lumrah idop aku suka usha mende2 pelik .. walaopon kadang2 aku sendiri tkot nak tengok !
*dun speak/talk/say just look and see ...(jgn cakap tengok jer..)


>>>   "click jangan tak click ! kalao tkot better xyah tekan (':"


Saturday, 30 July 2011

bdak kat fb mmg babies lah an ??

      

 
      ade seko dak nyh .. mmg baby btol lahh ... dye pike dye lawa sangat arh ? ade ke dye kate muka aku "mcm hape" .. dey tambi ! lu lawa facetoface ngn aku lar derr... lu cuak ngn aku .. itu pasal tak letak gambar betol .. takot aku bawak geng ke bhai ? xper lah .. kalau tak bawak geng ponn .. aku kasi kau free kick jer ..

      sukeaty aku lah nk letak gmbr aku lawa ke tak .. adehh ! kau nyer pasal lha berbakul aku umpat kau kat blog aku nyh .. aku bg nasihatlah kan .. ye pon tak suke aku .. xyah lah tunjuk .. xyah lah nak komen kat gmba aku terok2 .. publik lah shial ! malu aku nanti .. babies babies babies!

*kalau aku dapat kau kat sekolah mmg lesap arr tayar basikal kau !
*kalau aku bawak moto mmg aku lenyek kau biar jadi lempeng basi...
*kalau aku kat dalam kereta aku sumbat kau kat enjin kreta..
*kalau aku tgh berak, aku berak atas muka kau..
*kalau aku tgh buat eksperimen kat makmal sains .. aku kasi kau telan asid ..
*kalau aku kat zoo.. aku cmpak kau kat kndang babi ..
*kalau aku baru abeh semayang.. aku suro kau bace yassin xrenti2 (xker menambahkn pahale?)
*kalau aku tenga mandi ,, aku suro kau buat part time basoh stoking aku .. ringan siket beban aku..



Thursday, 28 July 2011

Hari Sukan )':



      mse hari sukan aku sedeh sgt weyh ... benda yang aku nak buat semua tak jadik .. aper yg aku nak semua tak dapat .. aku fikir hari sukan tahun 2011 ni bermakna bagi aku tapi takk ! bende yg aku tension time hari sukan ialah :

1. aku nk jumper dye nyh ... tapi tak dapat kayy fine !
2. tension ngn sorng budak pompuan yg suke mnyusahkan aku nyh ..
3. BENDAHARA kalah .. xper .. try again next time kann ..
4. hujan .. terpakse dok atas lecak ..
5. kene kutip sampah .. tp sempat arr gak maki hamun dalam hati ..
6 .sampai hati dye buat aku mcm nih .. kalau tanak ! cakap awal2 xpayah susah kn aty aku..please ..

      *few days b4 hari sukan pon .. something wrong telah berlaku .. kawan aku chat ngn dye .. mula2 dye balas .. bila kawan aku sebot nme aku jer dye xlayan teros ! terase giler aku weyh .. aku rindu separoh mati kat dye .. aku igt nk tgk muke dye hari sukan nanti tapi hapak xnmpk ! kay fine ! thats all ! babai !

       *ehh lupe .. ade lgy satu citer .. lepas hari sukan tuh (mse nak blik) .. aku nmpk dye .. tp aku wat bodo jelar .. aku marah ssangat mse tuh .. aku balik tros .. air mate aku dah bertakung mse tuh .. tinggal nak jato jer .. smp umah mak aku ajak kluar .. aku siap2 tros kluar .. mse kat simpang mne ntah  .. aku nmpk dye ngn kawan dye naik moto .. dye ponn nmpk aku .. mse tuh dye ade jerit something tapi aku x dengar sbb kt dlm kreta )': ..sorry


Tuesday, 26 July 2011

harharhar .. kenangan 2010 :)

*korng xyah paham citer aku ni lgy bgos . aku rse yg pling phm ponn bff aku ngn budak yg aku suke tuh !

       kenangan 2010..boleyh tahan .. aku nk citer siket nyh ..mse tuh ade bengkel bhs melayu lps rehat .. rse nk kencing coz byk minom air .. klahh .. tahan jer .. then..bengkel bm start .. aku tak tentu arah menahan cecair yang hampir keluar .. k lah .. aku duduk sebelah pintu supaya senang nk kluar bila ade emergency .. tibe2 pintu tu gerak2 .. kfinnee.. biar lagi .. tiba2 aku nmpk mata dye ! HAHAHA ! aku cakap kan kawan aku, aku nmpk dye .. kawan aku x cayer .. yelahh !


        dye dduk betol2 blkg aku .. aku gelabah ! cover cool brother .. kringgg ! yeyeh ! freedom .. aku nak g tandas.. sumpah xtahan masa tuh ! ttiba kawan aku lg sorng pnggil ! dye nak jumpa aku! aduhh ! kau paham tak aku nak kencing .. last2 aku lari .. kalau aku tak rasa nak kencing aku tak lri lah bhai! aku pecut cm cheetah mse pergi tands.. ttibe nak di kata hampir semua classmate aku marah2 aku .. aku pelik ! last2 aku nangeh ! aku pon tak tahu aku nangeh sebab aper .. hattoooyai !

Monday, 25 July 2011

Minah ouh minah ..

      minah ouh minah 1 :


       ade lah seko minah ni dye suke sgt nyusahkan aku dari dulu .. xabeh2 ssh kan aku sebab * pkwer dye arr ... mula2 aku terpakse balik lmbat semate mate nak teman dye buat keje yg BODO tuh .. kau tau ark .. nk dekat sejam aku tunggu dye.. dye kata nak bagi bekal kat pkwer dye.. aku pon tunggu arr aku pike 10 minit ker aper ke .. upenyer nak dekat sejam aku tunggu.. dak pkwer depan mata bg jelar.. ni tkot lha ape lha.. mcm lah pkwer kau tu nk makan kau .. pkwer kau bukan carnivore lah!

       citer kedua pulakk berlaku mase hari sukan.. dye main tarik jer aku sbb nak jumper pkwer dye..ye pon ckp lha dulu nk pergi mane .. ni takk.. xpsl2 aku tnggalkan kwn baik aku sorng2 .. TAMBI lha ! sek baik aku bukan org makan org .. sekali aku baham ,, sia2 jer idop! seryesly aku dah serik nk kawan ngn kau..

      minah ouh minah 2 :

        ade seko minah ni .. xsalah nak tegur aku .. kayy.. cuma teguran kau .. sumpah terasa giler ! weyh .. aku tahu lha kau baru je msok satu group dakwah ni .. tp xyah lha nk tunjuk HERO+alim depan org .. aku tau lha aku xseberiman kau, solat pun tinggal .. tp please lah jgn lha tego aku cm 2.. ye pon slow talk lha .. boleyh lha aku terima kureng2 ponn 10% ..

         then .. time tu perikse .. mse tu azan zohor kalao x silap .. aku pon bce buku larr kn .. aku mmg suke bce last minute .. tgh2 aku khusyuk bce buku .. dye tutup je buku aku tuh .. aku ponn usha 'slek' arr kat dye .. dgn selamber dye kata "xbaik buat 2 kerja dlm 1 mse time azan" .. kayy fine .. aper kau cakap tu betol .. cuma kau boleh x ckp elok2 "syuhada tutup buku boleyh tak sbb tgh azan" .. ni takk ! main tutup jer ! hangin aku mase tuh ! sek baik dalam surau!

Thursday, 21 July 2011

my cat - -''

 *okayy .. this is my 1st cat .. kuat main (:




*ni cat number 2 :kuat makan ! tu sbb dye gmox dari yg laen ..



*my cat number 3 : nakal siket dye nih.. syg sgt kat dia ): tp dye dah xder ..



Tuesday, 19 July 2011

ustaz hafiz hamidun :)

aku memang minat giler ngn ustaz hafiz hamidun ni .. hensem pon hnsem gak ouh .. dulu beliau berasal dari kumpulan nasyid yg di beri nama unic .. tp sekarang dah nyanyi solo pulak.. tp suara dye still menten mcm dlu :) yehaha !

*ha ! ni lagu dye yg pling2 aku suke .. kau tahu tak 11 bulan aku carik lagu ni bru jumper ! dengar tao !


*sedapkan suare dye ??? suke aku ..

busted_on_fb@ yahoo.com HAHA !






   facebook skang cm bangang ! nk tau asal ? da lah lmbab .. mcm2 arh .. fesbuk ade aper la sgt .. tu kkadang smp seminggu bru aku bukak .. kalao bukak pon , aku approve fren request , usha notify, usha sttus kawan2  and then blahh .. update status kat twitter ngn blog lgy bgos .. xpon dengar lgu kat utube .. xker lagy berfaedah ..

   dah xder aper lgy aku na tuleh ,, kkadang update blog pon busan gak aduhh ! haha k bye ! nnt2 jelah kite smbong .. nk g skolah nih ! bubye !