Monday, 13 June 2011

Malang 13.06

      semalam aku g tusyen.. dah la aku g lmbat ..pas2 salah msok kls lak tuh.. eyh .. bapak bengang lah .. pas2 kalkulator aku ade kt sorng kakak senior aku ni .. bengkek betul ! aku pon kuar arr buat muke cool aku ni an ..ltak beg kt kls (kls yg btol ek) ..aku pon kuar arr..jumpe akk tu .. ntah aper aku dok bebel smlm .. hee ~


      mse blajo BM lak aku kene bebel ngn cikgu tusyen .. amboi ! nk berdarah tlinge aku bro! kau bayangkn lah suare dye tu kalah krete racing .. klo mak lampir dgr pon dye pengsan .. -,- " .. cm bangang jer smlm.. mmg hari malang aku lah ... ehehe .. tp bkn aku sorng jer yg kene .. ade lg sorng classmate aku kt skolah pon kne gak .. lg trok beb .. dye kne time blajo geo .. mmg aku gelakkn dye abeh2 ! pdn muka !


      kisah nyer bermula time blajo geo ler .. dy memekak tahap babi ! last2 kne duduk sblh aku ,, aku mnyengih jelar mmnjng ..dlm aty aku ckp "pdn mke kau shahryl" .. tular memekak sgt .. tp mse dok sblh aku pon dye leyh memekak .. last2 cikgu suro dye brdiri atas kosi .. hambek kau! kalo aku jadik cikgu ..dah lme aku suro dye diri ateh bumbung .. biyo jd patung cendana kt ateh tu ..
 

0 comments: