Thursday, 4 August 2011

hot laa ?

      ade orang tu (form 3) bajet hott dohh .. senanyer xder lah bgos mne ponn .. belajar pon ala kadar je .. aku tengok an ramai like status dye kat Facebook .. bukan sebab org suke sttus dye tpi sebab dye pakse org tu like .. hayoyoyo ! ~ sedar diri lah brader ..


       pernah sekali tuh .. ade plakk dye nk rmpas2 aku 'punyer' pulakk .. ayo ! nak bersayang menyayang ngn aku punyer xpayahh lah kat public dohh .. (senanyer jelez arr gak) .. dari muka nmpk suci .. penat jer aku buat baik ngn dye .. yang 'budak' tu pulakk boleh plak layan minah NI baik2 .. mmg aku kena heart attack lahh an ? hatoyai ... 

      geram aku tahap giler mse tuh .. menyirap darah aku bce komen sayang menyayang dorng tuh .. pompuan tuh cakap "luv you sayang" .. dey tambi luv you konon .. aku pon x pernah pnggil aku punyer ^sayang^ .. kau lakk ngade2 nk pnggil .. innadey !

0 comments: