Wednesday, 10 August 2011

iKLan gangster lawak siyot !! tengok3


*pergghh sakitt perot bhai aku gelakk !! xtahan  !!

kucing3 !! comelnyerw !


*sleep time :)


 

 *fight2 !!





*run devil run..run..run..




*guitar ku ..

this cat same as my cat yg dah mati tuh .. rindu sesangat kat dye :(


misha2 .. aper kao buat tuhh ?


          *aq xtau lah aper kucing aku buat kt dlm pasu nyh ..


*hmm x puas aty agy .. g lah tgk dekat2 ..


*cizz x gune .. dye pi makan ikan bilis yg aku buang kat dalam pasu tuh !


*gempakk .. kucing aku usha slack tak puass aty .. nice pose bebeh !



Tuesday, 9 August 2011

tak sabar rase ..

       tak sabo rsenyer nk raye .. lgy 20 hari nak raye pon aku dah nyanyi lgu raye .. sonok lahh .. bju raye aku dah tempah .. warne kelabu .. cantik tau .. mak aku yg pilih .. lgy satu warne pink,hijau, and biru .. kasut raye pon aku dah beli .. kasut tumit tnggi .. org rendah kene lah pkai yg tinggi2 .. kasut aku warne itam .. belakang kasut ade zip .. aku suke .. mak aku yg pilih .. kalao aku pilih gerenti kasut cm org tue .. tu je kot nk citer ?


     haha .. raye thn nih aku raye kat kl jer .. dah bertahun aku rindu suasane kmpung .. aku dah sememangnyer budak kmpung mmg tak suke akan bandar .. kmpung aku kat perak.. belakang sawah padi .. sungai ponn jalan kaki dah sampai .. kalau kat kl bukak pintu nmpk klcc .. borink .. jln siket ade kubur sakai .. naik bulu rome aku ... kalau dok kl menghadap lah klcc tu sepnjg hari .. pas2 dak kl pon sakai .. suke carik pasal ngn aku .. tau lah aku legend ~ kmpung gempak .. boleyh lawan meriam buluh hihihi .. pas2 main ngn lembu pagi raye tuh .. mandi kat perigi.. pehh sejukk~ then, dengar takbir raye .. syahdu brader !

Count On Me - Bruno Mars


 lgu ni best ~ khas untuk sahabat aku .. ni lgu friendship ..
usha lyrics kalo rajin

Monday, 8 August 2011

comel takk ? aku mse kecik2 dolu ..


* mse ni kat langkawi .. main kereta racing .. korng ade ker? (tengah korek idong)



*jgn gelakk.. ni aku mse kecik2 mmg suke main patung ultraman ungu..


*posing maut babe !


*baru abeh bce doa ...


*see that lips bebeh ! #angelina jolie


*istanaku .. dah roboh pon aku pijak ..


* ouh .. tgh main kapal terbang..


* tak sempat senyum daa ...

..........

He : How do you spell love ?
Me : I don't spell it , i feel it

* I keep busy wif things to do, but evertime I paused, i still think of you ..y ?

Sunday, 7 August 2011

lelaki :)

 
 
♥Lelaki yg Baek :  yg boleh bimbing wanita ke jalanNYA

♥Lelaki yg Comel : yg berpakaian baju Melayu dan menuju ke masjid

♥Lelaki yg Sweet : yg selalu bercakap dgn nada yg rendah

♥Lelaki yg Romantik : yg menghadiahkan sebuah D0A setiap hari

♥Lelaki yg Charming : yg mengingatkan si dia ttg ALLAH DAN RASUL
*dye seorang yg baik,comel,sweet,charming..berkemungkinan romantik..
f- few
r- relations
i- in
e- earth
n- never
d- die
*relationship in earth never die



Thursday, 4 August 2011

hot laa ?

      ade orang tu (form 3) bajet hott dohh .. senanyer xder lah bgos mne ponn .. belajar pon ala kadar je .. aku tengok an ramai like status dye kat Facebook .. bukan sebab org suke sttus dye tpi sebab dye pakse org tu like .. hayoyoyo ! ~ sedar diri lah brader ..


       pernah sekali tuh .. ade plakk dye nk rmpas2 aku 'punyer' pulakk .. ayo ! nak bersayang menyayang ngn aku punyer xpayahh lah kat public dohh .. (senanyer jelez arr gak) .. dari muka nmpk suci .. penat jer aku buat baik ngn dye .. yang 'budak' tu pulakk boleh plak layan minah NI baik2 .. mmg aku kena heart attack lahh an ? hatoyai ... 

      geram aku tahap giler mse tuh .. menyirap darah aku bce komen sayang menyayang dorng tuh .. pompuan tuh cakap "luv you sayang" .. dey tambi luv you konon .. aku pon x pernah pnggil aku punyer ^sayang^ .. kau lakk ngade2 nk pnggil .. innadey !

Wednesday, 3 August 2011

tengok ajela..



 *aku nak baby nih .. tapi mak aku tak kasi beli !!!



 * aku xtahu lah hantu ni dari filem aper..



*gmbo ny aku kebas dari youtube (:




*okayy .. agak mahal jugak harga *scary doll* nyh ..



*bg org lain..makhluk nyh xderlah seram mane.. tp xtao asal smpai skang aku tkot badut



*nyampah aku tengok muka makhluk nih !!! rse nak tumbuk



*mak tolong kite..tengkuk kite patah !!



*aper pndang2 ?? nak kena ?



*mmg dah jadi lumrah idop aku suka usha mende2 pelik .. walaopon kadang2 aku sendiri tkot nak tengok !
*dun speak/talk/say just look and see ...(jgn cakap tengok jer..)


>>>   "click jangan tak click ! kalao tkot better xyah tekan (':"